Mainos
Mainos

Puutteelliset hintatiedot yleisiä

Näyteikkunassa olevien tuotteiden hintalapuissa oli epäselvyyksiä lähes kaikissa Turun seudulla tarkastetuissa taide- ja antiikkiliikkeissä.

Tuotteiden ja palvelujen hintamerkinnät liikkeiden näyteikkunoissa ovat usein puutteellisia.

Länsi-Suomen lääninhallitus tutki näyteikkunoiden hintamerkintöjä tehostetusti kesän aikana. Lääninhallitus antoi Varsinais-Suomen alueella asiasta lähes 350 huomautusta, joista yli puolet annettiin Turun keskustan liikkeille.

Erityisen usein palveluhinnastot puuttuivat autokoulujen ja fysikaalisten hoitolaitosten näyteikkunoista. Asetuksen mukaan palveluyrityksillä on oltava hinnasto näkyvillä myös näyteikkunoissa.

Näyteikkunoihin asetettujen tuotteiden hintamerkinnöissä oli puutteita etenkin taide- ja antiikkiliikkeissä, joista lähes kaikille jaettiin asiasta huomautus.

Suurin osa huomautuksen saaneista yrityksistä on lääninhallituksen mukaan jo korjannut puutteelliset hintamerkinnät asianmukaisiksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot