Mainos
Mainos

Pyh mikä kielto - kansanedustajat jatkavat iPadiensä räpläystä

Eduskunnan puhemiehistön yritys suitsia iPad-taulutietokoneiden käyttöä ei tehonnut. Useat edustajat räpläsivät iPadejaan torstain kyselytunnilla.

MTV3 uutisoi tänään, että kansanedustajat saivat pari viikkoa sitten puhemiehistöltä viestin, jossa toivottiin, että iPadeja ja muita mobiililaitteita ei käytettäisi eduskunnan kyselytunnilla ja äänestysten aikana.

MTV3:n mukaan puhemiehistölle on tullut asiasta paljon kansalaispalautetta erityisesti kyselytuntien osalta.

Kansalaisia on ärsyttänyt se, että osa kansanedustajista ei näytä keskittyvän itse suulliseen kyselytuntiin, vaan erilaisten mobiililaitteiden käyttämiseen.

Ipadien käyttö on yleistynyt eduskunnassa merkittävästi, ja monet kansanedustajat pitävät laitetta tärkeänä työvälineenä. Tänään kyselytunnilla iPadiaan käyttivät ainakin keskustan Juha Rehula ja vihreiden Outi Alanko-Kahiluoto sekä ministeriaition puolella ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd.). Myös älypuhelimia näpelöitiin entiseen malliin.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme