Mainos
Mainos

Pyörä ja vaatteet hajosivat, ostokset tuhoutuivat – Pokémon-jahti päättyi rajuun kolariin

Itä-Uudenmaan poliisilaitos kertoo Facebook-sivuillaan erikoisesta onnettomuudesta, jonka syynä oli suosikkiälypeli.

Poliisin mukaan Tikkurilassa sattui eilen alkuillasta vaaratilanne, kun kauppareissulta kotiin palaava perheenäiti joutui kahden Pokémon-jahdissa olleen alakoululaisen pyörän töytäisemäksi.

Perheenäiti onnistui väistämään katse tiukasti kännykässään ajanutta pyöräilijää, mutta toisen kanssa hän törmäsi. Törmäyksen seurauksena nainen kaatui pyörällä ja putosi sen kyydistä. 

Samalla naisen pyörän ohjaustanko vääntyi käyttökelvottomaksi, naisen älypuhelin lensi kaaressa asfalttiin ja hajosi, housut menivät rikki, valkoiset kengät tahriutuivat rikkimenneistä elintarvikkeista ja suurin osa ostoksista muussautui käyttökelvottomiksi. 

Nainen onnistui kuitenkin pysäyttämään törmäilijät, ja törmäilijä tallensi naisen tiedot kännykkäänsä. Poliisin mukaan yhteydenottoa ei kuitenkaan ole kuulunut. 

Poliisi pyytääkin yleisöltä vinkkejä ja näköhavaintoja. Poliisi muistuttaa, että vaikka teko ei olisi ollut tahallinen tai vaikka tekijä olisi alaikäinen, syntyy tapahtumasta korvausvelvollisuus vahingonaiheuttaneelle.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme