Mainos
Mainos

Pyromaani iski yöllä päiväkoteihin, myös viisihenkinen perhe vaarassa

Vantaan Hakunilassa on sytytetty yön aikana tahallisesti useita paloja, kertoo poliisi. Ensimmäinen hälytys tuli ennen kello kolmea Kaviokujalle, jossa oli yritetty sytyttää päiväkoti.

Tämän jälkeen pyromaani sytytti Kannuskujalla sijaitsevan päiväkodin pihalla leluvaraston.

Seuraavana vuorossa oli Hevoshaantiellä omakotitalo, joka kärsi huomattavia vahinkoja. Talossa oli nukkumassa viisihenkinen perhe, joka heräsi koiran haukuntaan. Poliisin mukaan perhe on kunnossa, mutta sataneliöinen talo paloi asumiskelvottomaksi.

Poliisi arvioi, että talo on saattanut valikoitua kohteeksi sen takia, että se on ollut saman reitin varrella kuin muut kohteet.

Viimeinen hälytys tuli Suitsikujan päiväkodista, jota tekijä ei kuitenkaan ollut saanut syttymään. Poliisi arvioi, että päiväkodit voinevat olla tänään normaalisti toiminnassa.

Poliisi on ottanut kiinni rikoksista epäillyn, joka on vuonna 1985 syntynyt mies. Poliisin mukaan epäilty on ennenkin syyllistynyt tuhopolttoihin. Poliisi tutkii tapauksia törkeinä tuhotöinä.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme