Mainos
Mainos

Pysy kartalla lakkoperjantaista – MTV Uutiset seuraa tapahtumia koko päivän

MTV Uutisten liveseuranta kokoaa yhteen tiedot perjantain lakon vaikutuksista ja mielenosoituksen etenemisestä. 

MTV Uutisten studiosta käynnistyy kello 10.30 laajempi lakkoseuranta, jossa tilanteen kehitystä voi seurata hetki hetkeltä, studiovieraiden haastattelujen täydentäessä lähetystä.

Palkansaajajärjestöjen järjestämä suurmielenosoituksen alkaa kello 11–13 Helsingissä, mutta MTV Uutiset on paikalla jo aamusta lähtien haastattelemassa mielenosoittajia ja välittämässä tunnelmia tapahtumapaikalta.

Suora lähetys aamulla on nähtävissä MTV.fissä.

Myös ruuhkatilanneen muutoksista tiedotetaan reaaliajassa. 

Huomenta Suomi seuraa aamun tapahtumia kello 6.25 alkaen: 

Mielenilmaus haittaa huomattavasti liikennettä. Pahimmillaan lakko sulkee kokonaan bussi-, juna-, metro- ja raitiovaunuliikenteen. Kaupat ja pankit sen sijaan pysyvät auki.

Lue listauksesta, miten mielenilmaus vaikuttaa päivääsi:

MTV Uutiset haluaa kuulla, miten lukijoidemme aamu sujuu. Millaisia hankaluuksia on päästä työpaikalle? Vai oletko lakossa? Mitä ajatuksia lakkoperjantai herättää?

Kerro alla olevassa kommenttiosiossa, keskustele Facebookissa MTV Uutisten ryhmässä tai laita sähköpostia uutiset@mtv.fi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme