Mainos
Mainos

Radio Nova soitti kiireiselle pukille: Näin ehdin kaikkialle maailmassa

Radio Novan liikennelähetyksen juontaja Jaana Ahtiainen päätti menoliikenteen ohella tarkistaa, mitä Korvatunturin Joulupukille kuuluu näin aatonaattona.

Joulupukki ja luottoporo Petteri Punakuono valmistautuvat parhaillaan Korvatunturilla matkaanlähtöseremoniaan. Parhaillaan Korvatunturilla tehdään kiireisiä viime hetken viilauksia pitkää matkaa varten.

– Säätieteilijä- ja reitinsuunnittelijatontut tarkastelevat edullista lähtösuuntaa. Porotontut yhdessä Petterin kanssa pohtivat ketkä valitaan mukaan ja rekiosasto pohtii sopivia voiteluja jalaksiin. Tietysti lahjojakin pakataan vielä, kertoo Joulupukki Novan Ahtiaiselle.

Joulupukki myöntää, että Petteri-porolle matka on melkoisen työntäyteinen, mutta joissakin paikoissa Petteri pääsee lepäämään.

– Matkan perusrunko tehdään Petterille, mutta jossain vaiheessa voidaan ottaa helikopteri. Pääasia on, että lahjat saadaan perille, vakuuttaa Joulupukki.

Kautta sukupolvien on pohdittu, miten Joulupukki ehtii kaikkialle, lähes samanaikaisesti. Korvatunturin valtias myöntää vastahakoisesti, että taustalla on pitkään epäilty aikaratas.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme