Mainos
Mainos

Rädyn asianajaja: Kirjalla yritetään vaikuttaa oikeudessa kuultaviin

Timo Rädyn asianajaja pitää kirjan julkaisemista oikeudessa käsiteltävistä asioista erittäin poikkeuksellisena.

Timo Rädyn asianajaja Heikki Lampela luki AKT:n työsuojeluvaltuutettuna toimineen Pertti Sulasalmen uutuuskirjasta MTV3 uutisilta.

– Olen yllättynyt, että tällainen kirja tulee ulos juuri ennen oikeudenkäyntiä, Lampela sanoo.

Oikeudenkäynnissä käsitellään paljolti samoja asioita kuin kirjassakin; Timo Rädyn ja Hilkka Ahteen välistä työsuhdetta ja siinä ilmenneitä ongelmia sekä Timo Rädyn persoonaa.

Lampela pitää poikkeuksellisena, että näin lähellä oikeudenkäyntiä julkaistaan kertomus asioista, joita oikeudenkäynnissäkin käsitellään.

– Kirjalla varmaan pyritään luomaan ennakkoasennetta Timo Rätyyn ja vaikuttaa oikeudessa kuultaviin, Lampela arvioi.

– Yleensä todistajien kertomuksista tulee julkisia vasta sitten kun todistajia kuullaan oikeudessa.

Kirjan kirjoittanut Sulasalmi on ollut asiassa poliisin kuultavana ja hänet on nimetty myös kuultavaksi todistajana oikeudenkäyntiin. Hilkka Ahteen sekä toisen Rädyn naisalaisen tapauksia käsitellään oikeudessa marraskuussa.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot