Mainos
Mainos

Rädyn sihteeri: Minun oli oltava töissä, vaikka lapseni oli kipeä

Julkisuudessa on kohistu Auto- ja kuljetusalan työntekijäliiton AKT:n toimia. Julkisuuteen nousi jokin aika sitten AKT:n puheenjohtajan sihteerin Nesrin Canin ja hänen lähisukulaisensa elinikäinen vuokrasopimus AKT:n asunnoissa.

Canin mukaan hänen lähisukulaisensa joutui muuttamaan Itä-Suomesta pääkaupunkiseudulle sen takia, koska Canin "täytyi olla koko ajan AKT:n käytettävissä".

– AKT on vuokrannut asuntoja työntekijöilleen, jäsenilleen ja myös ulkopuolisille henkilöille, jos AKT:n asunto on ollut pitkään tyhjillään. AKT:n asunto vuokrattiin minun lähisukulaiselleni, koska minun yläpuolellani oleva hallinnon päällikkö päätti teki minulle selväksi, että minun olisi oltava aina työnantajan käytettävissä, vaikka lapseni olisi sairas. Minun ei ollut suotavaa jäädä hoitamaan pientä lastani edes päiväksi kotiin, Can kertoi MTV3:n Huomenta Suomessa.

– Sen takia oli keksittävä muu ratkaisu ja lähiomaiseni muutti Itä-Suomesta tänne, jotta hän voisi jäädä tarvittaessa hoitamaan pientä lastani, koska lastentarhoissa saattaa joskus olla infektiokierteitä, Can totesi.

Hänen mukaansa pyyntö siitä, että Canin pitäisi olla aina AKT:n käytettävissä, ei tullut hyllytetyltä puheenjohtajalta Timo Rädyltä, vaan hallinnolliselta päälliköltä. Can myöntää, että hän saattoi olla liian kiltti, kun suostui tällaiseen järjestelyyn.

(MTV3)

Katso Timo Rädyn sihteerin Nesrin Canin haastattelu: (Huomenta Suomi 21.5.2012)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot