Mainos
Mainos

Rädyn sihteerin vuokraa yritetään vielä muuttaa

AKT yrittää vielä muuttaa vuokrasopimusta, jonka Timo Räty solmi sihteerinsä Nesrin Canin kanssa. Canin kanssa ei ole saatu tehtyä uutta vuokrasopimusta.

Nyt AKT yrittää vielä muuttaa sopimusta yksipuolisesti. AKT:n näkemys on se, että Canin asunnosta maksama vuokra on liian alhainen. Hän maksaa vuokraa Helsingin kantakaupungissa noin 80 neliömetrin asunnosta alle 800 euroa kuukaudessa.

Puheenjohtajana toimiessaan Timo Räty teki sihteerilleen elinikäisen vuokrasopimuksen asuntoon. Tämä sopimus oli yksi pääsyy siihen, että AKT:n valtuusto vapautti Rädyn tehtävistään.

Lakimies on arvioinut, että elinikäinen vuokrasopimus laskee asunnon myyntiarvoa sadoillatuhansilla euroilla.

– Emme halua saada Cania ulos asunnosta. Haluamme vain muuttaa vuokrasopimusta, sanoo AKT:n liittosihteeri Arto Sorvali.

AKT hankkii vielä myös kiinteistönvälittäjän arvion asunnon arvon alenemisesta elinikäisen vuokrasopimuksen vuoksi.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot