Mainos
Mainos

Rädyn toimista tehty kantelu julki

Työsuojeluviranomainen on saanut valmiiksi lausunnon AKT:n viestintäpäällikkö Hilkka Ahteen työsuojeluviranomaisille AKT:n puheenjohtajasta Timo Rädystä tekemästä kantelusta.

MTV3 Uutisten mukaan Ahde sai lausunnon jo perjantaina. MTV3 Uutisten saamien tietojen mukaan tarkastuskertomus on julistettu salaiseksi, mikä voi tarkoittaa sitä, että asia on menossa poliisitutkintaan.

Kantelussa on kyse vuosia jatkuneesta tulehtuneesta tilanteesta, jota työntekijät kokevat yrittäneensä ratkaista. MTV3:n haastattelemien työntekijöiden mukaan mikään ei ole kuitenkaan muuttunut parempaan suuntaan.

Viimeiseksi vaihtoehdoksi nähtiin kantelu työsuojeluviranomaisille. Kantelua on käsitelty työturvallisuuslain mukaisesti häirintänä ja epäasiallisena käytöksenä. Kyse ei ole seksuaalisesta häirinnästä vaan nimenomaan muunlaisesta epäasialliseksi koetusta käytöksestä.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme