Mainos
Mainos

Rädyn tukijat: AKT:ssa on menossa vallankaappaus

Rädyn tukijoiden mukaan Auto- ja kuljetusalan liitossa AKT:ssa on menossa vallankaappaus, jossa Hilkka Ahdetta käytetään keppihevosena. 12 miestä on ilmassuit tukensa Timo Rädylle tiedotteessa.

AKT:n puheenjohtajan Timo Rädyn tukijat ovat lähettäneet useille medioille tiedotteen, jossa he katsovat liitossa olevan meneillään vallankaappauksen. Tiedotteen on allekirjoittanut kaksitoista miestä, jotka haluavat ilmaista tukensa Rädylle ja liiton hallitukselle.

Allekirjoittaneiden mukaan Hilkka Ahdetta käytetään keppihevosena, jolla julkisuus saadaan pyörimään asian ympärillä.

– Nykyinen tilanne on samankaltainen kuin 1970-luvun lopulla. Silloin kenttä otti vallan toimistolta, nyt toimisto yrittää ottaa vallan kentältä, tiedotteessa katsotaan STT:n mukaan.

"Satamaporukka hamuaa valtaa"

Ilta-Sanomien mukaan allekirjoittajien joukossa on mm. entinen kansanedustaja Tero Rönni (sd). Eilen Rönni kertoi Jämsän Seudun nettisivulla, että AKT:ssa on sisäinen valtataistelu.

– Kysymys on vallasta, jota satamaporukka hamuaa, Rönni sanoi eilen.

Mänttäläinen Rönni on kuljetusalan ammattiosaston puheenjohtaja.

MTV3 tai STT eivät ole saaneet 12 miehen lähettämää tiedotetta. STT:n mukaan muina allekirjoittajina ovat Esko Jokikokko, Markku Suhonen, Pentti Perkiönniemi, Jaakko Lintala, Taisto Saarinen, Pertti Saarela, Venho Takkinen, Helge Paakkunainen, Juhani Leinonen, Reijo Ruppa ja Hannu Martikainen. Tiedotteen mukaan he ovat kaikki olleet rakentamassa nykyistä AKT:ta vuosikymmenten ajan.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme