Mainos
Mainos

Rahasalkku räjähti Tuurin kyläkaupassa

Rahankuljetussalkun räjähdys tänään puoli kahdeksan aikaan illalla aiheutti Veljekset Keskisen kyläkaupan ruokapuolen asiakkaiden evakuoimisen Töysän Tuurissa. Asiakkaat evakuoitiin myös kaupan yläpuolella olevasta hotellista.

Laukku oli räjähdyshetkellä kaupan takatiloissa. Onnettomuuden aiheutti salkun sisällä ollut räjähdyspanos, joka suojelee salkun sisältöä, jos se joutuu vääriin käsiin.

– En tiedä oliko laukku auki vai kiinni, ja kuinka paljon siellä oli rahaa, kun räjähdys tapahtui. Myöskään räjähdyksen syystä minulla ei ole tietoa, kyläkaupan varatoimitusjohtaja Jari Perälä kertoo MTV3 Uutisille.

Perälän mukaan räjähdyksestä syntyi pienehkö tulipalo ja kaupan sammutusjärjestelmä laukesi. Kaupan henkilökunta sai palon sammumaan omin voimin.

– Kaupan takatilassa ja eteisaulassa on vettä, mutta itse myymälässä sitä ei ole. Kauppa oli tapahtumahetkellä ajankohdan huomioiden varmasti aika täynnä asiakkaista. Loppuillan kauppa on kiinni, mutta huomenna se on taas auki normaalisti. Menetettyä myyntiä tulee varmasti jonkin verran.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme