Mainos
Mainos

Raimo Väyrynen Ulkopoliittisen instituutin johtoon

Vuoden alussa eduskunnan alaisuuteen perustetussa Ulkopoliittisessa instituutissa työskentelee kaikkiaan 26 ihmistä. Se on tutkimuslaitos, joka toimii päätöksenteon ja akateemisen tutkimuksen välimaastossa.

Professori, yhteiskuntatieteiden tohtori Raimo Väyrynen on valittu vuoden alussa eduskunnan alaisuudessa aloittaneen uuden Ulkopoliittisen instituutin johtajaksi. Väyrynen aloittaa tehtävässään huomenna ja jatkaa siinä vuoden 2011 loppuun.

Väyrynen on Suomen Akatemian pääjohtaja ja kansainvälisen politiikan tutkija. Hänen tutkimuksensa ovat keskittyneet kansainvälisten suhteiden teoriaan ja historiaan, kansainväliseen taloustieteeseen sekä rauhan- ja konfliktintutkimukseen.

Uusi Ulkopoliittinen instituutti on eduskunnan yhteydessä toimiva tutkimuslaitos, joka toimii päätöksenteon ja akateemisen tutkimuksen välimaastossa. Se tekee itsenäistä tutkimusta kansainvälisistä poliittisista ja taloudellisista suhteista sekä EU-asioista. Laitoksessa työskentelee 26 ihmistä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot