Mainos
Mainos

Raimo Vistbacka muistelee Aittoniemeä: "Yksi ahkerimmista kansanedustajista"

Valtiopäiväneuvos Raimo Vistbacka muistaa edesmenneen Sulo Aittoniemen ahkerana ja asioihin tarkkaan paneutuneena kansanedustajana.

– Eduskuntatyössä hän oli yksi ahkerimmista kansanedustajista, jotka istuivat paikalla ja kommentoivat hyvinkin tarkkaan käytävää keskustelua, Vistbacka sanoo.

Vistbacka nousi eduskuntaan SMP:n kansanedustajaksi samaan aikaan Aittoniemen kanssa. Sittemmin perussuomalaisten puheenjohtajana toiminut Vistbacka arvioi, että poliisitaustansa ansiosta Aittoniemi pystyi kansanedustajana omaksumaan nopeasti hallituksen esitysten sisältöjä.

Hän huomauttaa, että räväköistä puheistaan tunnettu Aittoniemi ymmärsi myös kompromissien arvon.

– Niin kauan kun hän oli ryhmässä, meillä oli erittäin hyvä yhteistyö ja pystyimme viemään asioita eteenpäin. Mielestäni siinä vaiheessa, kun puolue oli mukana hallituksessa, hän ymmärsi sen, että asioissa pitää saada kompromissi, jotta pääsee eteenpäin. Kaikkia omia ajatuksiaan ei voi saada läpi.

Vistbacka esittää osanottonsa Aittoniemen omaisille.   

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme