Mainos
Mainos

Räjähdevihjaaja pidätettiin Virossa

Suomen poliisi eristi lauantai-iltana Helsingin satamat saatuaan vihjeen, jonka mukaan Tallinnasta saattaisi olla tulossa räjähteitä kuljettava rekka-auto.

Viron poliisi on pidättänyt miehen, jonka epäillään antaneen viikonloppuna vihjeen Suomeen tulossa olleesta räjähderekasta. Poliisi kuulusteli miestä, mutta mies ei ole tunnustanut soittaneensa puheluita. Poliisin mukaan vihjesoitot räjähdelastista on tehty miehen omistamasta matkapuhelimesta. Pidätetty mies on syntynyt vuonna 1945.

Poliisi arvioi, että soittohetkellä mies oli juovuksissa ja todennäköisesti yksin Lasnamäessä sijaitsevassa asunnossaan. Syyttäjä ei vaadi pidätetyn vangitsemista, sillä miehellä ei ole rikosrekisteriä. Uutistoimisto BNS:n tietojen mukaan hänet saatetaan vapauttaa jo keskiviikkona.

Suomen poliisi eristi lauantai-iltana Helsingin satamat saatuaan vihjeen, jonka mukaan Tallinnasta saattaisi olla tulossa räjähteitä kuljettava rekka-auto. Vihje osoittautui kuitenkin perättömäksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme