Mainos
Mainos

Räjähdys järkytti naapureita Jyväskylässä

Jyväskylän piirityksen päättyminen räjähdykseen aiheutti järkytystä Kangasvuoren kaupunginosassa.

Lähitalossa asuneen pariskunnan tv:n katselu keskeytyi, kun paineaalto vavisutti omankin asunnon ikkunoita voimakkaasti.

-Yhtäkkiä ikkunat helähtivät, voimakkaasti. Koko talo tuntui tärähtävän, ja me sentään asumme noin 300 metrin päässä tapahtumapaikasta, kuvailee nelikymppinen suutari Veli-Pekka Asp. Asp ja hänen vaimonsa seurailivat piiritystilannetta tiedotusvälineistä pitkin iltaa, eikä räjähdys tullut täytenä yllätyksenä. Hämmennystä ja järkytystä se silti aiheutti.

-Valitettava homma, että tämmöistä pääsee tapahtumaan. Eniten ahdistaa ajatella miltä lapsista tuntuu, sillä he kärsivät tällaisesta eniten, Asp pohtii. Paniikkia Kangasvuoren kaupunginosassa ei vaikuttanut tapahtumista kuitenkaan aiheutuvan. Väkeä kokoontui katselemaan räjähdyksestä aiheutuneen tulipalon sammutusta sekä talon etupuolen vääntyneitä peltejä ja muita paineaallon aiheuttamia vaurioita.

-Kaduilla ihmiset olivat järkyttyneitä ja hämmentyneitä, mutta yllättävänkin rauhallisia. Eihän yhteiskunta oikeastaan voi mitään, jos yksilö päätyy tuommoiseen ratkaisuun, Asp jatkoi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme