Mainos
Mainos

Rajamäki: Suomen ja Venäjän tehtävä yhteisiä valmiussuunnitelmia

Sisäministeri Rajamäen mielestä viime kesän tulipaloista saatujen kokemusten perusteella yhteistyö esimerkiksi sammutustoiminnassa on tärkeää.

Sisäministeri Kari Rajamäen mukaan Suomen ja Venäjän tulisi valmistella yhteisiä valmiussuunnitelmia tyypillisimpiä onnettomuuksia varten. Hän pitää keskeisenä sitä, että sammutus- ja pelastustoimintaan osallistuvat viranomaiset tuntevat puolin ja toisin toisensa.

- Tärkeää on, että yhteydenpitomenetelmistä on sovittu ja että asianomaiset tahot harjoittelevat keskinäisten toimintavalmiuksien kehittämiseksi, Rajamäki sanoi avatessaan maanantaina Suomen ja Venäjän yhteisen pelastuspalveluseminaarin Kuopiossa.

Viime kesän metsäpalojen ja niistä saatujen kokemusten perusteella Rajamäki pitää tärkeänä, että aluetason viranomaiset tarkistaisivat ja varmistaisivat keskinäistä yhteydenpitoa koskevat menettelytavat mahdollisimman pian.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot