Mainos
Mainos

Rajamäki työllistäisi vammaisia

Sisäministeri Kari Rajamäki haluaisi tukea erityisryhmien osallistumista työelämään.

Hänen mielestään ennakkoluulot, ylitehokas työelämä ja työntekijöiden valikointijärjestelmät ovat kynnyksenä työmarkkinoilla heikossa asemassa olevien työllistymiselle.

Rajamäki muistutti EU:n vammaisten vuosi-tapahtumassa, että hallituksen keskeisenä tavoitteena on nostaa koko työikäisen väestön työllisyysaste lähelle 70 prosenttia.Tavoitteiden saavuttamiseen voidaan osaltaan vaikuttaa tukemalla erityisryhmien työllistymistä.

Rajamäen mukaan tulevaisuudessa monia aloja vaanii todellinen työvoiman niukkuus. Myös vammaisilla ja vajaakuntoisilla henkilöillä on lähivuosina nykyistä paremmat työnsaantimahdollisuudet. Niitä on osattava käyttää hyväksi erilaisten ohjelmien avulla.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot