Mainos
Mainos

Raju kerrostalopalo johti evakuointiin Oulussa - katso video

Oulussa Kaukovainiolla syttynyt kerrostalopalo on saatu sammumaan. Paikalla on käynnissä vielä jälkisammutus- ja vartointityöt.

Vaskitiellä syttyi raju tulipalo eilen illalla kello 23 aikaan. Tulipalo syttyi seitsenkerroksisen talon kolmannessa kerroksessa, josta se levisi myös neljänteen kerrokseen. Kolmannen kerroksen asunto tuhoutui täysin, ja myös muut asunnot kärsivät ainakin savuvahinkoja.

- Hälytys tuli viisi yli yksitoista, jolloin ilmoitettiin savun hajusta rappukäytävästä. Kun pääsimme kohteeseen, liekit löivät jo kolmannen kerroksen parvekkeen ovesta ja asunto oli täyden palon vaiheessa. Lisäksi palo oli levinnyt neljännen kerroksen asuinhuoneistoon, eli meillä oli kaksi asuntopaloa samaan aikaan, kertoo palomestari Kimmo Virkkala MTV3 Uutisille.

Virkkala kuvailee tulipaloa harvinaisen rajuksi kerrostaloympäristössä.

Päivystävän palomestarin mukaan kaikki talon asukkaan saatiin ulos. Osa poistui itse, kymmenkunta tarvitsi pelastushenkilöstön apua.

Viisi ihmisiä vietiin sairaalaan tarkastettavaksi. He ehtivät hengittää savua.

Tulipalon syttymissyystä ei ole vielä tietoa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme