Mainos
Mainos

Raju rekkakolari Virolahdella - molemmat kuskit kuolivat

Haminassa on sattunut vakava liikenneonnettomuus. Kaksi venäläistä rekkaa on ajanut nokkakolarin valtatie 7:llä. Pelastuslaitoksen mukaan molempien rekkojen kuljettajat ovat kuolleet onnettomuudessa. Menehtyneiden kuljettajien henkilöllisyyttä selvitetään yhä, mutta alustavan arvion mukaan molemmat ovat olleet venäläisiä.

Valtatie oli poikki noin neljä tuntia onnettomuuspaikan raivauksen vuoksi. Onnettomuus sattui hieman ennen kello yhtä noin kilometrin verran Ravijoen risteyksestä Virolahden suuntaan. Pelastuslaitoksen mukaan keli oli onnettomuushetkellä hyvä.

Toisen rekan lastina oli muovirouhetta, toinen oli tyhjillään. Alustavan tutkimuksen mukaan poliisi epäilee, että Haminan suunnasta tullut, muovilastia kuljettanut rekka on ajautunut idän suunnasta tulleen rakan ajokaistalle kohtalokkain seurauksin. Poliisi ja tutkijalautakunta jatkavat onnettomuuden tutkintaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme