Mainos
Mainos

Raju tasoristeysturma: Kuorma-auto ja veturi syttyivät palamaan

Kuorma-auton kuljettaja on loukkaantunut vakavasti Äänekoskella Keski-Suomessa törmättyään tasoristeyksessä kahteen veturiin.

Kuljettaja on viety hoidettavaksi Keski-Suomen keskussairaalaan. Vetureiden kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Pelastuslaitoksen mukaan törmäys on ollut raju, sillä etelästä tullut kuorma-auto lensi noin kaksikymmentä metriä pohjoiseen.

Lisäksi kuorma-auton ohjaamo irtosi törmäyksessä ja syttyi tuleen. Myös toista veturia vetänyt etummainen veturi syttyi tuleen. Veturit jatkoivat törmäyksen jälkeen noin 200 metriä matkaa ennen kuin kuljettaja sai ne pysäytettyä.

Pelastuslaitoksen mukaan onnettomuudessa ei ollut kuorma-auton kuljettajan ja veturinkuljettajan lisäksi muita osallisia.

Tapaus sattui ennen aamukahdeksaa Teollisuuskadun vartioimattomassa tasoristeyksessä. Onnettomuuslautakunta on tulossa tutkimaan turmaa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme