Mainos
Mainos

Raju ulosajo Turussa – kuljettaja jäi loukkuun palavaan autoon

Turussa Ohikulkutiellä on sattunut aamulla raju ulosajo, jonka seurauksena Helsingin suuntaan matkannut keski-ikäinen mieskuljettaja suistui autoineen ojaan.

Suistumisen jälkeen auto syttyi palamaan, eikä kuljettaja päässyt ulos autosta.

Mies saatiin ulos autosta vasta, kun pelastuslaitoksen yksikkö sai palon sammutetuksi. Poliisi kertoi, että mies oli hengissä, kun hänet saatiin autosta ulos.

Poliisin mukaan ennen tieltä suistumistaan kuljettaja oli ohittanut kaksi samaan suuntaan mennyttä autoa kovalla nopeudella. Jälkimmäisen ohituksen jälkeen auto oli alkanut heittelehtiä kaistojen välillä ja suistunut ojaan. Tien ulkopuolella penkereellä auto oli kulkenut runsaat sata metriä. Auto oli samalla katkonut puita.

Lounais-Suomen poliisilaitoksella ei ole vielä käsitystä ulosajon syystä. Poliisin mukaan turma sattui suoralla tieosuudella, jossa nopeusrajoitus on sata kilometriä tunnissa. Keli oli ajankohtaan nähden normaalit.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme