Mainos
Mainos

Rajusti palavassa tavaratalossa Vantaalla ilotulitteita ja palavia nesteitä

Vantaan Kuninkaatiellä sijaitsevassa tavaratalossa riehuvan tulipalon sammutustöissä on jouduttu siirtymään ulkosammutukseen rakennuksen sortumavaaran vuoksi.

- Palo on edelleen rajua, mutta jouduimme siirtymään ulkosammutukseen, koska kaksikerroksinen rakennus on vaarassa sortua, kuvailee päivystävä palopäällikkö Jorma Alho Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta.

Palavassa rakennuksessa on myös ilotulitteita ja palavia nesteitä.

- Varastossa palaa edelleen rajusti ja palo levittää voimakasta savua. Savu leviää kehä 3:n eteläpuolelle. Savun kantoalueella asuvia ihmisiä pyydetään pysymään sisätiloissa ja sulkemaan ikkunat ja ilmanvaihdon, jatkaa Alho.

- Toistaiseksi liikenne kehä 3:lla voi jatkua normaalisti, mutta tavaratalon ympärillä olevat tiet on suljettu liikenteeltä.

Syttymishetkellä tavaratalossa oli asiakkaita, mutta henkilökunta sai evakuoitua tilan ja ihmisvahingoilta säästyttiin. Palosta on syntynyt kuitenkin mittavat aineelliset vahingot.

Sammutustyöt jatkuvat vielä useiden tuntien ajan.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme