Mainos
Mainos

Rakennusala tyrmää Kataisen puheet

Kuva: berenika/stock.xchng

Rakennusala tyrmää valtionvarainministeri Jyrki Kataisen puheet rakennusalan elvyttämisestä.

Katainen kirjoitti eilen Savon Sanomien kolumnissaan, että tulevien rakennushankkeiden käynnistäminen voidaan aientaa vasta kun kun hinnat ovat tulleet selkeästi alas.

Rakennusteollisuus ry:n toimitusjohtaja Tarmo Pipatti painottaa, että merkittäviä rakennusinvestointeja tulee aikaistaa, koska ne eivät kuitenkaan pääse alkamaan heti.

- Se, mikä kolumnista puuttuu kokonaan, on se hurja työttömyysefekti mikä rakennusalalle on tulossa. Sen tähden ja vain sen tähden, toivomme nopeaa, elvyttävää valtion päätöstä, Pipatti korostaa.

Pipatin mukaan tie- ja rataverkkoa tulisi parantaa kunnossapitomäärärahoja nostamalla. Myös eri puolilla Suomea olevia isoja tiehankkeita pitäisi hänen mielestään aikaistaa.

- Rakennusteollisuuden ja läpi Suomen tapahtuvan elvyttävän valtionpolitiikan kannalta keskeistä olisi nyt merkittävien investointipäätösten aikaistaminen, Pipatti arvioi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme