Mainos
Mainos

Rakennusliitto jatkaa Rautaruukin alihankkijan saartoa

Rakennusliiton saarto Rautaruukin Raahen-tehtaan saksalaista alihankkijaa vastaan jatkuu. Toimitsija Seppo Lopakka Rakennusliiton Oulun aluetoimistosta sanoo, että Beroa Deutschlandin saartoa ei pureta ainakaan ennen ensi viikkoa, sillä tietoja puuttuu yhä.

Lopakan mukaan puolalaisilta työntekijöiltä on tullut tänään varmistuksia siitä, että palkkoja on maksettu. Rakennusliitto aikoo kuitenkin vielä tarkistaa, että summat täsmäävät.

Beroa Deutschlandia edustava Kaj Hellström sanoo, että Rakennusliitto on jo eilen saanut todisteet siitä, että rahat ovat menneet tileille. Hänen mukaansa joitakin työntekijöitä koskevat tiedot toimitetaan ensi viikolla. Hän näkee, että saarron kuuluisi olla ohi.

Rakennusliitto syyttää saksalaisyhtiötä halpatyövoiman käytöstä. Beroa on kiistänyt syytökset.

Tänään kokoontuneet Rautaruukin Raahen tehtaan luottamusmiehet päättivät odottaa Rakennusliiton ja aluehallintoviraston selvityksiä asiasta.

(MTV3 – STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme