Mainos
Mainos

Rakennusliitto vaatii rahoitusta rakentamiselle

Rakennusliiton valtuusto perää hallitukselta edellytyksiä ainakin 20 000 yhteiskunnan osalainoittaman asunnon rakentamiseen sekä vuonna 2009 että vuonna 2010.

Valtuuston mielestä olisi mietittävä vakavasti uusia rahoitustyökaluja rakentamisen turvaamiseksi, koska pankit ovat lopettaneet sekä uudisrakentamisen että taloyhtiöiden peruskorjausten rahoituksen.

Kirkkonummella koolla ollut valtuusto haluaa myös rahaa maanteiden ja rautateiden kunnostamiseen. Valtuusto huomauttaa, että ihmisten, yritysten, kaupan ja teollisuuden toimintakyky on ratkaisevasti kiinni väylästön kunnosta.

Sata-komiteasta julki tulleet ajatukset työttömyysturvan muutoksista Rakennusliitto torjuu. Komitean kaavailujen toteutuminen saattaisi liiton mielestä merkitä esimerkiksi ansiosidonnaisen työttömyysturvan leikkaamista noin kahdesta vuodesta vuoteen.

Valtuusto sanoo olevansa valmis käyttämään voimaa estääkseen työttömyysturvan heikentämisen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme