Mainos
Mainos

Rakennustyömaalla räjähti – maa järisi ja kiviä ikkunoihin

Espoon Piispankylässä tapahtui päivällä räjähdysonnettomuus. Onnettomuus sattui kerrostalojen rakennustyömaalla, jossa louhittiin kalliota.

Pelastusviranomaisten mukaan kukaan ei loukkaantunut, mutta läheisen kerrostalon ikkunoita on mennyt rikki.

– Viereisen kerrostalon päätyhuoneistojen ikkunoihin on lentänyt erikokoisia kiviä. Myös yksi parvekelasi on rikkoutunut. Viereisestä autoliikkeestä on tällä tietoa vaurioitunut kaksi henkilöautoa, kertoo palomestari Raimo Rasijeff Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta.

Rasijeffin mukaan työmaa-alue oli normaalisti eristetty verkkoaidalla ja ulkopuolisten pääsyä alueelle oli rajoitettu. Työmaalla oli tehty vastaavanlaisia räjäytyksiä elokuusta lähtien.

Pelastuslaitoksen mukaan alueella ei ollut tapahtumahetkellä erityisen vilkasta. Poliisi on eristänyt räjähdyspaikan ja tutkii onnettomuutta alustavasti epäiltynä työturvallisuusrikoksena ja yleisvaaran tuottamuksena.

Räjähdyspaikka sijaitsee noin kilometrin päässä Ison Omenan kauppakeskuksesta, jonka vieressä tapahtui räjähdysonnettomuus heinäkuun alussa. Tuolloin useita ihmisiä loukkaantui.

(MTV3)

Katso Saara Rantasen juttu (Seitsemän uutiset 18.9.2012)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme