Mainos
Mainos

Rakennusvälineiden vuokraus hiipumassa

Rakennusvälineiden vuokraus on hiipunut parin kasvuvuoden jälkeen. Kysynnän lasku ja kilpailun kiristyminen ovat laskeneet hintoja jopa kymmeniä prosentteja. Syksyn näkymät ovat rakennusalallakin sumeat.

Rakennuskoneiden vuokraajien kesä on sujunut aiempaa nihkeämmin. Toimisto- ja liiketilojen rakentamisen väheneminen näkyy alalla. Kalustoa on ollut pitkin kesää vapaana ja kilpailu on painanut hinnat alas.

-Tällä hetkellä on asiakkaalle edullinen hintataso. Pieni notkahdus kysynnässä aiheuttaa aina kilpailun lisääntymistä ja kyllä se välittömästi näkyy markkinahinnoissa, toimitusjohtaja Reijo Saarenoja Rakentajain Konevuokraamosta kertoo.

Eräiden arvioiden mukaan hinnat ovat laskeneet jopa kymmeniä prosentteja. Tänä vuonna myös monet ammattirakentajat pitivät heinäkuussa lomaa ja liikkeellä olivat lähinnä vain hartipankkirakentajat. Kuivan kesän vuoksi pumppuja ei ole kaivattu, mutta telineet ja nostolaiteet ovat olleet kysyttyvä.

Loppuvuodessa voi olla tilapäistä hiljenemistä, mutta kesä on ollut odotusten mukaan vilkas.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot