Mainos
Mainos

Rakkauskirjeitä löytyi ympäri Helsingin keskustaa

Rakkautta ja romantiikkaa tuntuu löytyvän nyt roppakaupalla. Helsingin Sanomissa etsittiin yli 20 000 euroa maksavalla kokosivun ilmoituksella vaaleahiuksista naista. Nyt myös Helsingin keskustasta on löydetty lukuisia rakkauskirjeitä.

Muun muassa bussipysäkeille ja katutolppiin jätettyjen "Kirje Sinulle" -rakkauskirjeiden kirjoittajaksi on merkitty Patrik Kukuakai. Nimi on anagrammi Tuukka Paikkarin nimestä. Anagrammin ratkaisi Vartti.fi.

MTV3:n uutisten tavoittama Tuukka Paikkari vakuuttaa, että rakkauskirjeissä ei ole kyse mainostempauksesta.

- Ajattelin, että kun nyt eletään tällaisia hyvin synkkiä aikoja, niin olisi kiva piristää ihmisiä jollain tavalla. Tämä on täysin vilpitön ei-mainoksellinen juttu. Tein se ainoastaan hyvän mielen tuottamiseksi, kertoo Paikkari.

Paikkari oli kypsytellyt ideaa rakkauskirjeiden levittämisestä ympäri Helsinkiä kuukauden ajan. Sattumalta kirjeiden levitys osui samaan ajankohtaan Helsingin Sanomissa julkaistun kokosivun romanttisen viestin kanssa. Paikkarin mukaan hänen kirjeillään ei kuitenkaan ole tekemistä lehdessä julkaistun viestin kanssa.

- Itse naureskelin sitä, että tulipa hauskaan saumaan, Paikkari kertoo.

(MTV3)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme