Mainos
Mainos

Rankkoja sateita ja myrskypuuskia – myös räntää ja lunta sääkartoilla

Voimakas matalapaine tuo runsaita vesisateita keskiviikkona. Eniten sataa maan keski- ja pohjoisosassa. Sää viilenee loppuviikolla niin, että Lapissa voi sataa paikoin lunta ja lännessä räntää.

Tänään tiistaina jatkuvia sateita tulee pohjoisessa, etelämpänä tulee sadekuuroja. Keskiviikoksi sateet voimistuvat entisestään. Suomen yllä on voimakas matalapaine.

– Sateet ovat paikoin rankkoja. Pahin tuuli on läntisillä merialueilla, Pohjanlahdella käydään paikoin myrskylukemissa. Paikalliset tuulivahingot ovat mahdollisia maan lounais- ja eteläosassa sekä länsirannikolla Vaasasta etelään keskiviikkoiltapäivän ja illan aikana, sanoo MTV Uutisten meteorologi Pekka Pouta.

Helatorstaina sateisinta on idässä ja pohjoisessa, etelässä tulee sadekuuroja. Etelän poutaisina hetkinä lämpötila on kymmenen asteen yläpuolella.

– Kilpisjärvellä voi sataa torstaina lunta, perjantaina Lapissa paikoin muuallakin. Perjantaiaamuna räntäsateet ovat mahdollisia lännessä Satakunnassa asti, ennustaa Pekka Pouta.

Katso sadetilanne ja ennuste MTV:n sääsivuston sadetutkasta.


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme