Mainos
Mainos

Rantakangas: "Keskustan kentällä nyt haku päällä"

Keskustan varapuheenjohtajalle kansanedustaja Antti Rantakankaalle Paula Lehtomäen päätös ei ollut täydellinen yllätys. Rantakankaan mukaan oli selvää, että Lehtomäki joutui harkitsemaan perusteellisesti puheenjohtajaehdokkuuttaan.

- Lehtomäki oli ennakkosuosikki ja vahvoilla tulla valituksi. Keskustan puheenjohtajuutta ja pääministeriyttä on haasteellista sovittaa yhteen henkilökohtaisen elämän kanssa, Rantakangas arvioi.

Rantakankaan mukaan Lehtomäellä oli kentän vahva tuki ja häntä odotettiin kisaan mukaan. Rantakangas uskoo, että Lehtomäen poisjäänti nostaa esiin täysin uusia nimiä.

- Keskustan kentällä on nyt haku päällä.

Varapuheenjohtaja uumoilee taistelusta yhtä mielenkiintoista kuin vuosina 1990 ja 2002, kun Esko Aho ja Anneli Jäätteenmäki valittiin keskustan johtoon.

- Tulossa on tasainen kilpailu ja ratkaisut tapahtuvat vasta Lahden puoluekokouksessa, kun ennakkosuosikki ei ole mukana.

Lehtomäen poisjäänti ei vaikuta Rantakankaan pohdintaan, lähteekö hän ehdolle keskustan johtoon. Rankangas ei vielä osaa sanoa, milloin kertoo ratkaisunsa.

Katso: Studiossa keskustan varapuheenjohtaja Paula Lehtomäki (Seitsemän uutiset 16.1.2010)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme