Mainos
Mainos

Rantaradan liikenne myöhästeli alkuillasta

Matkustajajuna seisoi rantaradan tukkeena ilmeisesti aiheettoman hätäjarrutuksen takia. Liikenne radalla palautui normaaliksi kello 19:n maissa illalla.

Rantaradan junat ovat myöhästelleet alkuillasta. Syynä oli matkustajajunan vaunu, joka juuttui vähän ennen kello 16:tta raiteille Espoon asemalla ja tukki hetkeksi liikenteen kokonaan.

Pahimmillaan junat kulkivat noin puoli tuntia myöhässä, mutta normaaleihin aikatauluihin päästiin palaamaan ennen kello 19:ää illalla.

Matkustajajuna oli ilmeisesti tehnyt hätäjarrutuksen ja sen jarrut olivat tällöin lukkiutuneet. Hätäjarrutukselle ei ollut mitään oikeaa syytä, eivätkä junan matkustajat olleet vaarassa. VR selvittää, aiheuttiko jarrutuksen mahdollisesti tekninen vika vai painoiko joku erehdyksessä jarrua.

VR sai melko nopeasti raivattua yhden raiteen, niin että Espoon ja Kirkkonummen paikallisjunat ja kaukojunat pystyivät ohittamaan juuttuneen vaunun hitaasti. Vaunu saatiin poistettua kokonaan raiteilta noin 50 minuuttia jarrutuksen jälkeen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme