Mainos
Mainos

Räsänen haikaili hallitukseen: Apupyörillä kulkuun vakautta

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen ilmoittaa jatkohalunsa puolueen johtoon kesäkuun alussa. Kristillisdemokraattien puoluekokous järjestetään elokuussa Savonlinnassa. 

Kristillisdemokraattien puoluevaltuusto on tänään koolla Helsingissä pohtimassa vaalitappion syitä ja oppositioon jäämistä. 

- Hallitustunnustelijan Juha Sipilän kutsu hallitusneuvotteluihin ei ainakaan ensivaiheessa kohdistunut meihin, vaikka poliittisten tavoitteiden puolesta olisimme hyvin tähän kokoonpanoon sopineet. 

Räsänen toivoo, että Sipilä saa kolmipyöräisensä vauhtiin.

- Apupyörät olisivat tuoneet kulkuun vakautta. Nyt jokainen kaavailtu hallituspuolue on vaa´ankieliasemassa ja nähtäväksi jää, pysyvätkö kaikki pyörät kuoppaisella tiellä. 

Räsänen toivoo, että seuraava hallitus arvioisi uudelleen viime eduskunnassa kansalaisaloitteen pohjalta päätetyn avioliittolain muutoksen.

Räsänen vaatii, että rakenteelliset uudistukset pitää saada käyntiin jo hallituskauden alkupuolella. Tärkein on sote-uudistus. 

- Mikäli uudistusta työstetään parlamentaarisessa ryhmässä, myös KD on siinä mukana. 

Räsäsen seuraajasuosikki Sari Essayah ei ollut tänään paikalla puoluevaltuuston kokouksessa. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme