Mainos
Mainos

Räsänen Kauppa.fi:ssä: Suuremmat kunnat tarpeen

Kuntien kokoa tulee kasvattaa jo kaupan kannalta, linjaa kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen Kauppa.fi:n haastattelussa.

Kaupan kaavoitus kuuluu Räsäsen mielestä alueille, mutta nykyiset kunnat ovat hänen mukaansa liian pieniä asian hoitajiksi.

- Kaupan kannalta olisi parempi, että kuntakoot olisivat suuremmat.

Räsänen olisi myös valmis vapauttamaan kauppojen ilta-aukioloa arkipäivinä.

Haastattelussa sivutaan myös julkisten palvelujen leikkauksia. Räsänen leikkaisi rajoittamalla subjektiivista päivähoito-oikeutta puolipäiväiseksi. Hän ihmettelee, onko kokopäivähoito välttämätöntä taata perheille, joissa toinen vanhempi on kotona.

Kristillisdemokraatit voisi korottaa pääomaveroja kaksi prosenttiyksikköä, eikä puolue torju arvonlisäveron korotusta.

- Tuloveroja ei ole mahdollista keventää. Jos on välttämätöntä, niin arvonlisäveroa olemme valmiita korottamaan esimerkiksi yhdellä prosenttiyksiköllä, vaikka kulutusverot ovatkin tasaveroja.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot