Mainos
Mainos

Räsänen moittii liikenneministeriä junien myöhästelystä

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen vaatii liikenneministeri Susanna Huoviselta toimia junien myöhästelyn lopettamiseksi.

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen arvioi liikenneministeri Susanna Huovisen (sd.) epäonnistuneen raideliikenteen kehittämisessä. Kansanedustajat ovat toistuvasti vaatineet toimenpiteitä junien myöhästelyn vuoksi, mutta ministeri on tyytynyt vain käymään keskusteluja Ratahallintokeskuksen ja VR:n johdon kanssa.

Räsänen huomauttaa, että junaliikenteen myöhästelyt ovat jo sietämättömiä. Suuria matkustajamääriä kuljettavat kaukojunat ovat olleet koko pakkasviikon ajan myöhässä, pahimmillaan kolmekin tuntia.

-Talvikeli ei voi eikä saa olla yllätys junaliikenteen sujuvuuden kannalta Suomessa. Junaliikenteen kehittäminen vaarantuu, jos matkustajien luottamus aikatauluihin alkaa heikentyä pysyvästi, Räsänen sanoo. Hän vaatii Huoviselta välittömiä toimia myöhästelyn lopettamiseksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme