Mainos
Mainos

Räsäsen kasvuhormoniasiasta uutta tietoa?

Hiihtäjä Jari Räsäsen ja Suomen Tietotoimiston doping-jutussa tapahtui tänä aamuna käänne.

STT:n asianajaja Petteri Sotamaa kertoi olleensa viikonvaihteen aikana yhteydessä luotettavaan tahoon, jolla on tietoja Jari Räsäsen kasvuhormonin käytöstä syksyltä 1997. Sotamaa ei tarkemmin nimennyt kyseistä tahoa.

Sotamaa haluaa varata oikeuden lisätutkintaan ja uusien todistajien nimeämiseen. Sotamaan mukaan tämä virkavallan edustaja oli yrittänyt tavoitella valtionsyyttäjä Maarit Loimukoskea tänään ennen istunnon alkua, mutta ei saanut yhteyttä häneen. Sotamaa ja Loimukoski neuvottelevat asiasta istunnon seuraavan tauon aikana.

Suomen Tietotoimiston päätoimittaja Kari Väisänen ja toimittaja Johanna Aatsalo-Sallinen ovat parhaillaan Helsingin käräjäoikeudessa vastaamassa syytteisiin julkisesta herjauksesta.
STT väitti uutisessaan viime vuoden tammikuussa, että Räsänen on hankkinut ja käyttänyt urheilussa kiellettyjä aineita ja että Suomen Hiihtoliiton johtotasolla oltiin kiinnostuneita hormonikaupoista. Räsänen ja muut asianomistajat vaativat STT:ltä yhteensä viiden miljoonan markan korvauksia. Jari Räsänen kiistää käyttäneensä kasvuhormonia.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme