Mainos
Mainos

Raskasta liikennettä syynättiin Pohjois-Karjalassa ja Venäjällä

Suomessa tehtyihin tarkastuksiin osallistui nyt ensimmäistä kertaa myös Petroskoin liikennemiliisin edustajia.

Liikkuva poliisi on tänään järjestänyt laajan raskaan liikenteen valvontaiskun Niiralan ja Inarin rajanylityspaikoilla sekä Pohjois-Karjalan valta- ja kantateillä. Valvontaisku tehtiin samanaikaisesti myös Venäjän puolella. Suomessa tehtyihin tarkastuksiin osallistui nyt ensimmäistä kertaa myös Petroskoin liikennemiliisin edustajia.

Niiralan rajanylityspaikalla tarkastettiin 300 ja sisämaassa yli 500 raskasta ajoneuvoa. Kuljettajista 164 rikkoi ajo- ja lepoaikasäännöksiä. Rattijuoppoudesta kärähti yksi kuljettaja. Virheellisiä kuormauksia paljastui muutama. Kirjallisia huomautuksia kirjoitettiin 60, sakkoja 25 ja rikesakkoja 12.

Venäjän puolella tarkastettiin 40 ajoneuvoa. Kuljettajista 34 sai sakot. Venäjälläkin rattijuopumustapauksia kirjattiin yksi.

PTR-iskuun osallistui poliisin, tullin ja rajavartiolaitoksen lisäksi mm. Savo-Karjalan työsuojelupiirin ja Poliisikoulun edustajia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme