Mainos
Mainos

Rattijuopot hurjastelivat eri puolilla maata – joukossa myös alaikäisiä

Rattijuopot ovat olleet liikkeellä eri puolilla maata viikonlopun aikana. Osa humalaisista kuljettajista on ollut alaikäisiä.

Humalaisia kuljettajia on ollut ainakin Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Pohjanmaalla, Pohjois-Karjalassa, Keski-Suomessa.

Oululainen reilu parikymppinen mies jäi eilen 34. kerran vuoden sisällä kiinni kulkuneuvon kuljettamisesta ilman oikeutta. Mies oli kiinni jäädessään myös 0,8 promillen humalassa.

Lempäälässä 52-vuotias mies ajoi ulos henkilöautolla Valtatie 3:lla. 1,96 promillen humalassa ollut mies oli menettänyt autonsa hallinnan, jonka seurauksena auto oli suistunut tien oikeaan reunaan. Auto törmäsi tien reunakaiteeseen ja lennähti törmäyksen voimasta kaiteen toiselle puolelle ja pyörähti katon kautta ympäri. Mies toimitettiin ensiapuun tarkastettavaksi.

14-vuotias poika aiheutti vaaratilanteita Haukiputaalla ajamalla mopolla poliisia pakoon omakotitalojen pihojen poikki. Poika oli nauttinut myös jonkin verran alkoholia, mutta rattijuopumusraja ei ylittynyt.

Vaasassa 15-vuotias poika lähti illalla ajamaan skootterilla vahvassa humalassa. Poika yritti ajaa poliisia karkuun ja törmäsi skootterilla nuoreen naiseen. Nainen loukkasi törmäyksessä ainakin toisen kätensä ja jalkansa.Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme