Mainos
Mainos

Rattijuoppo ajoi kävelijän jalan yli kevyen liikenteen väylällä

Pariskunta pysäytti moottoripyörällä humalassa ajaneen keski-ikäisen miehen Kuopiossa.

Pariskunta oli tiistai-iltana kävelemässä Rauhalahdentien viereisellä kevyen liikenteen väylällä, kun heitä vastaan ajoi valoton moottoripyörä kovalla nopeudella.

Pian moottoripyörä palasi takaisin ja ajoi pariskunnan miehen jalkapöydän yli. Miehen kenkään tuli repeämiä, mutta muuten suuremmilta vahingoilta vältyttiin.

Mies otti moottoripyörän kuljettajasta kiinni estääkseen tätä pakenemasta, jolloin moottoripyöräilijä kaatui. Pariskunta piteli miestä aloillaan poliisin tuloon saakka.

Poliisi totesi miehen ajaneen motocrosspyörää, joka ei ollut rekisterissä. Pyörässä ei myöskään ollut ajo-, taka- eikä suuntavaloja. Pyörässä oli alla jäärata-ajoon tarkoitetut piikkirenkaat.

Moottoripyöräilijä puhalsi alkometrin 1,15 promillea. Mies määrättiin ajokieltoon ja häntä epäillään rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja ajoneuvorikkomuksesta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme