Mainos
Mainos

Rattijuoppo ajoi koko Länsiväylän väärään suuntaan

19-vuotias kuljettaja oli ilmeisesti itsemurha-aikeissa. Hän ajoi Helsingistä Kirkkonummelle vastaantulevien kaistalla paikoin yli kahdensadan kilometrin tuntinopeudella.

19-vuotias rattijuoppo aiheutti lukuisia vaaratilanteita pääkaupunkiseudulla hieman aamuseitsemän jälkeen, kun hän ajoi koko Länsiväylän Helsingin Ruoholahdesta Kirkkonummen puolelle kovaa ylinopeutta väärään suuntaan.

Kuljettaja ei totellut poliisin pysähtymiskäskyjä ja myös poliisiauto seurasi pakenijaa vastaantulevien kaistoilla.

Rattijuoppo pakeni välillä yli 200 kilometrin tuntinopeudella kantatie 51:llä lähes 80 kilometriä. Pako päättyi Karjaalla 25 -tien ja 51 -tien risteyksen tuntumassa, johon poliisi oli virittänyt piikkimatot. Nämä nuorukainen väisti, mutta menetti samalla auton hallinnan ja suistui tieltä. Hän selvisi kuitenkin vähäisin vammoin.

Kirkkonummen poliisin mukaan kuljettaja oli ollut itsemurha-aikeissa, mutta hänen kertomansa mukaan tarkoituksena ei kuitenkaan ollut törmätä kehenkään vastaantulevaan. Törkeän rattijuopumus rajan yli puhaltanut nuori vietiin sairaalaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme