Mainos
Mainos

Räty: Minulla ei ollut suhdetta Hilkka Ahteen kanssa

AKT:n puheenjohtaja Timo Räty kumoaa väitteet, joiden mukaan hänellä ja AKT:n entisellä viestintäpäälliköllä Hilkka Ahteella olisi ollut suhde.

Helsingin Sanomat kertoi eilen, että Ahde ja Räty olisivat olleet suhteessa Ahteen työsuhteen alkamisen jälkeen.

— Ei ole ollut eikä minkäänlaista suhdetta. Se on täysin perätön väite. Olemme olleet työkavereita, emme muuta, Räty sanoi MTV3:n Huomenta Suomen lähetyksessä.

Rädyn mukaan hän on ollut ystävä myös Ahteen miehen Matti Ahteen kanssa.

— Tutustuin Hilkkaan ja häneen mieheensä kesällä 2003 ja olemme olleet yhteydessä myös työajan ulkopuolella vuosien ajan.

Räty ei osannut sanoa, mistä suhdehuhu on saanut alkunsa.

— Tämä on saanut käsittämättömät mittasuhteet. Esitetään tällaisia väitteitä seksisuhteesta, jotka ovat täysin perättömiä. Soitellaan naapureille ja kysellään asioita, soitellaan sukulaisille ja kysytään lapsilta, ovatko he minun lapsiani. Tämä on ihan käsittämätöntä, millä tavalla toimitaan. Pistää kysymään, mikä tässä on perimillään taustalla, kun täysin tuulesta temmattuja asioita levitetään totuuksina.

Räty kommentoi hänen ja Ahteen välistä tulehtunutta tilannetta vain niukasti kesken olevan viranomaistutkinnan takia.

— Minun ja Hilkan osalta tuli tilanne, että yhteisen työn tekemisen edellytykset menivät kaksi vuotta sitten ja niiden asioiden yksityiskohdat tulevat aikanaan esille ja ne selvitetään viranomaismenettelyn kautta. Ne eivät ole julkisia asioita.

Myöskään MTV3:n Uutisten haastatteleman AKT:n toimitsijoiden luottamusmiehen Jukka Kauppisen mukaan suhdehuhut eivät pidä paikkaansa.

– Mitään tällaista ei ole. Sanoisin lähinnä, että se on jopa mahdotonta, Kauppinen kommentoi väitteitä.

(MTV3)

Katso AKT:n puheenjohtajan Timo Rädyn haastattelu: (Huomenta Suomi 12.3.2012)

Lue myös:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme