Mainos
Mainos

Rauman kolarin urhien määrä nousi kuuteen

Yksi Raumalla lauantaisessa liikenneonnettomuudessa loukkaantuneista nuorista menehtyi vammoihinsa sunnuntaina. Raumalainen 24-vuotias mies kuoli Turun yliopistosairaalassa aamupäivällä.

Rajussa nokkakolarissa kuolleiden määrä on siten noussut kuuteen. Neljä henkilöä kuoli heti, ja yksi menehtyi vammoihinsa lauantaina. Nuorimmat onnettomuuden uhreista olivat 17-vuotiaita ja vanhimmat 24-vuotiaita. Kolme vakavasti loukkaantunutta oli sunnuntaina vielä sairaalahoidossa.

Poliisi jatkoi sunnuntaina onnettomuuden tutkintaa. Autojen eloonjääneistä kuljettajista toinen oli vielä tajuttomana, joten hänen kertomustaan onnettomuudesta ei voitu kuulla.
-Syytä siihen, miksi toinen auto ajoi vastaantulijan kaistalla, ei ole saatu selville. Syynä voi olla esimerkiksi kuljettajan nukahtaminen, mutta mitään mahdollisuuksia ei tässä vaiheessa voi sulkea pois, sanoo ylikonstaapeli Ilkka Jaakkola.

Autojen nopeuksistakaan ei ole saatu silminnäkijähavaintoihin perustuvaa tietoa. Romuttuneista ajoneuvoista voi päätellä törmäyksen olleen raju, mutta se ei Jaakkolan mukaan vielä merkitse että kumpikaan kuljettaja olisi ajanut tuntuvaa ylinopeutta. Sallittu nopeus tieosuudella on 80 kilometriä tunnissa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme