Mainos
Mainos

Rautakaupan vesivahinko aiheutti sähkökatkon Kuopiossa

Rautakaupassa sattunut mittava vesivahinko aiheutti sähkökatkon Kuopiossa myöhään eilen illalla. Pelastuslaitoksen mukaan syynä oli se, että Volttikadulla sijaitsevan Carlsonin rautatavaratalon muuntamohuoneeseen oli päässyt vettä.

Pohjois-Savon hätäkeskuksen mukaan sähköt pimenivät Neulamäen ja Savilahden alueilla ennen puoltayötä. Pelastuslaitoksen mukaan sähkökatko jäi kuitenkin lyhytaikaiseksi, sillä se jatkui enintään kymmenen minuuttia.

Palomiehet pumppasivat vettä pois myymälän kellarikerroksessa olevasta muuntamohuoneesta vajaan parin tunnin ajan. Carlsonin kaupallinen johtaja Kyösti Karhunen kertoi yöllä, että aineelliset vahingot jäävät joka tapauksessa pieniksi.

- Syystä tai toisesta sprinkleriputki oli lauennut. Siitä ei ole vielä varmuutta, menikö se päälle virheellisesti vai johtuiko se jostain muusta syystä, Karhunen sanoi.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme