Mainos
Mainos

Rautaruukille ISO 14001 -ympäristösertifikaatti

Rautaruukin Raahen integroitu terästehdas sai tänään Euroopassa ensimmäisenä alan yrityksenä ISO 14001 -ympäristösertifikaatin. Lloyd's Register Quality Assurance Limitedin arvioijat tarkastivat ja hyväksyivät tehtaan ympäristöjärjestelmän kesäkuussa.

Raahen terästehdas on Suomen suurin teollisuustoimipaikka. Tehtaalla on työssä noin 3600 työntekijää ja parisataa ulkopuolista urakoitsijaa. Integroidun terästehtaan prosessiin kuuluvat koksaamo, sintraamo, kaksi masuunia, terässulatto, nauha- ja levyvalssaamot sekä levyjen ja kelojen jalostus.

Ympäristöjärjestelmä käsittää koko terästehtaan kaikkine toimintoineen. Järjestelmän kehitysprojekti aloitettiin helmikuussa 1996 ja sertifiointivalmiuden tehdas saavutti tämän vuoden kesäkuussa. Työn tuloksena syntyi tehtaan ympäristökäsikirja ja 18 osastojen ympäristökäsikirjaa sekä lukuisia ympäristömyönteisiä työ- ja käyttöohjeita.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme