Mainos
Mainos

Rautatieläisille SDP:stä asiantuntijajohtaja

Filosofian tohtori Vesa Mauriala on valittu Rautatieläisten liiton uudeksi puheenjohtajaksi. Rautatieläisten liittovaltuuston kokouksessa Lahdessa. Valinta oli yksimielinen.

Mauriala on työskennellyt eduskunnan toisen varapuhemies Johannes Koskisen erityisavustajana kesäkuusta 2007 alkaen. Sitä ennen hän toimi valtiovarainministeri Eero Heinäluoman erityisavustajana. Hän on ollut myös SDP:n hallitusryhmän sihteerinä vuonna 2006. Hänellä on pitkäaikainen kokemus erilaisista järjestötehtävistä sosialidemokraattisessa puolueessa.

Mauriala väitteli filosofian tohtoriksi vuonna 2005 Helsingin yliopiston humanistisesta tiedekunnasta aiheenaan Suomen ja Pohjoismaiden historia.

Uusi puheenjohtaja aloittaa tehtävässään viimeistään 1. helmikuuta 2009 nykyisen puheenjohtaja Mauri Lundenin valmennuksessa. Lopullisen vahvistuksen uudesta puheenjohtajasta tekee liiton edustajakokous toukokuussa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme