Mainos
Mainos

Rautatiepalot myöhästyttävät vielä juhannusliikennettä

Rautatiepalot myöhästyttävät vielä juhannuksenkin liikennettä. Viime perjantaina Rekolan kohdalla sytytetyt tulipalot vaikuttavat juhannuksen liikenteeseen vielä pieninä myöhästymisinä. Tällä hetkellä junat myöhästelevät kymmenestä kahteenkymmeneen minuuttia, mutta torstaista lähtien myöhästymiset ovat muutamien minuuttien pituisia.

Perjantaina aamuyöllä radan varressa oleva turvalaitekoppi oli sytytetty tuleen. Lisäksi raiteiden väliin oli sytytetty neljä muuta tulipaloa.

– Teot vaikuttavat harkituilta, koska maastosta löytyi sytytysnesteitä. Tekijöistä emme tiedä, kertoo VR:n toimitusjohtaja Mikael Aro.

Raiteilla on seitsemän kilometrin pituinen matka, jolla voi turvalaitekaapin tuhoutumisen vuoksi ajaa vain yksi juna, kun siinä normaalisti ajetaan viittä junaa. Huomenna kohdalle saadaan normaali määrä junia, mutta siinä täytyy ajaa normaalia hitaammin.

MTV3:n Huomenta Suomessa vieraillut Aro kertoo, että suosituimmat juhannusjunat ovat jo täynnä, mutta muista junista löytyy yhä paikkoja.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot