Mainos
Mainos

Rautiainen: Kunnon jätkillä puukot kädessä

Canal+:n jalkapalloasiantuntija Pasi Rautiainen ei ole yllättynyt siitä, että jalkapallotähti David Beckham lennätettiin Suomeen leikkaukseen.

- Meillä on Suomessa loistavia kirurgeja, jotka ovat kuuluisia maailmalla. Meillä on huippulääkäreitä. Meillä ei ketkään yövuoron vaksit leikkaile akillesjänteitä, vaan siellä on kunnon jätkät ketkä ottaa puukon käteen, Rautiainen kertoo MTV:n uutisten tulosruudussa.

Beckhamin vasen akillesjänne repesi sunnuntaina. Vamman vakavuuden vuoksi hän ei ehdi kuntoutua kesän MM-kisoihin, vaan on täydessä kunnossa vasta syksyllä.

- Tuollainen akillesjännevamma on futaajalle todella paha, koska se on niin keskeisellä paikalla. En usko että tänä vuonna tullaan ainakaan näkemään ainakaan kunnon tasolla pelaamassa, Rautiainen arvioi.

Beckhamin vaimo Victoria saapuu tänään Turkuun miehensä luokse.

- Victorian kannattaa mennä Ruissalon päätyy katsomaan Suomen luontoa, koska se on Turussa ehkä kaikista parhainta, Pasi vinkkaa.

Katso Pasi Rautiaisen haastattelu (Tulosruutu 16.3.2010)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme