Mainos
Mainos

Ravihevonen karkasi kesken ravien Jyväskylässä – ehti juosta koko kaupungin halki

Ravihevonen karkasi kesken ravien Killerin raviradalta Jyväskylässä. Hevonen pääsi irti ja juoksi ulos rata-alueelta.

Raviradan hallituksen jäsenen Pekka Hämäläisen mukaan seitsemänvuotias Lintikka-tamma oli valmistautumassa lähtöön, kun se jostain syystä pääsi irti ja karkasi. Hämäläisen mukaan tallialue oli suljettu portein asianmukaisesti, mutta hevonen oli kiertänyt portin ja juossut aidasta läpi.

Se juoksi katsomon edestä ja naarmutti kärryillä yhtä läheistä autoa. Sen jälkeen hevonen juoksi niin kovalla vauhdilla päin suljettua pääporttia, että se antoi periksi ja hevonen pääsi ulos kaupungille.

Sisä-Suomen poliisista kerrottiin, että hevosta oli etsimässä sen omistajan lisäksi myös poliisi. Myös kilpailueläinlääkäri lähti hevosen perään.

Suomenhevonen karautti koko kaupungin läpi

Ravit jouduttiin keskeyttämään tapauksen johdosta, mutta niitä päästiin jatkamaan myöhemmin.

Suomenhevonen ehti karauttaa koko kaupungin halki, ennen kuin se saatiin kiinni. Hevonen ja kärryt löytyivät lopulta Ailakinkadulta, joka on raviradalta melkein viiden kilometrin päässä.

Hämäläisen mukaan hevonen kärsi vain pieniä naarmuja, mutta ei loukkaantunut pahemmin.

Raviradalla ei sattunut henkilövahinkoja, sillä asiasta kuulutettiin ja ihmiset väistivät hevosta. Kaupungilla mahdollisesti sattuneista vahingoista ei ole tietoa.

Asiasta kertoi ensin Keskisuomalainen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme