Mainos
Mainos

Ravintolalaki tiukkenee

Ravintola-alan pienyrittäjät ovat joutumassa vaikeuksiin vuodenvaihteessa. Kaikissa anniskeluravintoloissa pitää jatkossa olla niin sanottu vastaava hoitaja.

Vastaava hoitaja on tarjoilijakoulutuksen saanut työntekijä tai tarjoilija, jolla on kahden vuoden työkokemus ja niin sanottu anniskelupassi. Passin suorittaminen maksaa 35-50 euroa.

Lain tiukentumisen myötä myös opiskelijoiden työnteko ja ulkomaalaisten mahdollisuus perustaa omia ravintola-alan yrityksiä hankaloituvat.

Lain tarkoituksena on vähentää alkoholitarkastusten tarvetta ravintoloissa.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 30.12.2003)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme