Mainos
Mainos

Ravintolapäivä poiki huomautuksia anniskelusta

Kolmatta kertaa järjestetty Ravintolapäivä sujui rauhallisesti ainakin Oulussa ja Helsingissä. Pääkaupunkiseudulla poliisi tarkasti ihmisten yhdeksi päiväksi perustamien ravintoloiden anniskelulupia. Ilman väliaikaista lupaa alkoholijuomien myyminen ja tarjoaminen oli kiellettyä.

– Pääosin asiat olivat kunnossa, mutta parissa tapauksessa annettiin huomautus, kertoo päivystävä komisario Esa Pennanen Helsingin poliisista.

Pennasen mukaan tarkastamiseen ei ollut valjastettu isoa organisaatiota, vaan ravintolapisteitä tarkasti pieni porukka.

Kiivas pikkujouluaika työllisti Oulun poliisia siten, ettei poliisi ehtinyt tarkastaa viittä ravintolapistettä. Yhtään häiriöilmoitusta ravintoloista ei poliisille kuitenkaan tullut.

– Meillä oli niin kiire, että hyvä kun hälytystehtävät saimme hoidettua. Kävimme aamupalaverissa etukäteen ravintolapisteiden tiedot läpi eikä niissä herännyt epäilystä alkoholitarjoilusta, kertoo rikoskomisario Risto Viippola.

Poliisihallitus kerää tiedot ravintolapäivien sujumisesta koko maassa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme